Wednesday, November 16, 2016

Ce filme ne aduc in Decembrie la cinema?

Asa cum ne-am obijnuit  tot anul , sa avem motiv sa bagam o tona de floricele in noi in 2 ore cat tine filmul , si in luna Decembrie o sa ne indopam pentru ca apar multe titluri noi care merita sa spargem pusculita.

Dintre toate filmele din decembrie 4 s-au facut remarcate si acestea sunt:

1.ROGUE ONE: A STAR WARS STORY
Un film asteptat de foarte multi fani care cel mai probabil o sa fie in top cu vanzarea biletelor.
Apare in cinematografe incepand cu 16 Decembrie  si prezinta povestea unei echipe de rebeli care pleaca intr-o aventrura unica si bla bla bla ...cumparati biletul si o sa vedeti.
2.PASSENGERS
Un film care te invata ca daca esti blocat pe o nava spatiala cu una dintre cele mai frumoase femei de pe pamant ori visezi ori ceva urat o sa se intample . Acst lucru il afla si cei doi protagonisti ai filmului care trebuie sa salveze nava pe care se afla impreuna cu alte 5000 de suflete.
Acest film apare in cinematografe incepand cu 21 Decembrie iar eu o sa sparg pusculita ca sa  fac de un bilet .
3.ASSASSIN'S CREED
Toti stiti jocul deci fara introducere doar sa speram ca nu o sa fie o dezamagire asa cum a fost Warcraft.
Acest film apare in cinematografe incepand cu 21 Decembrie iar eu o sa astept primele pareri inainte sa imi fac curar. Promite multe dar mai bine mai safe.
4.OFFICE CHRISTMAS PARTY
Pentru ca daca e craciun trebuie sa ne imbatam si sa chefuim protagonisti acestui film o sa dea ce mai tare petrecere de craciun  cu multa batura , "fete cuminti" si foarte multa actiune.
Acest film apare in cinematografe incepand cu 09  Decembrie .

No comments:

Post a Comment